CroLand.hr
Seljačko domaćinstvo Opođe
O nama

O nama

Seljačko domaćinstvo OPOĐE smješteno na južnim obroncima Psunja i zapadnim padinama Požeške gore, u mjestu Cernik, oaza je mira, tradicije te aktivnog života koja će Vama i Vašoj obitelji pružiti jedno nezaboravno iskustvo. Domaćinstvo raspolaže s 4 dvokrevetne sobe; dva apartmana s čajnom kuhinjom i kupaonicom te predsjedničkim apartmanom za 8 osoba s kuhinjom, dvije kupaonice, zimskim vrtom i kaminom. Izvrstan izbor ako Vam je potreban odmor od svakodnevnih obaveza i ubrzanog tempa života, ako tragate za domaćim ugođajem i seoskim ambijentom. Ljepota netaknute prirode i mir su idealan antistress program za Vaše tijelo i duh.

Od popratnih sadržaja, na raspolaganju su jezero, olimpijski bazen, teren za mali nogomet s umjetnom travom te zoološki vrt s domaćim životinjama – ovcama, kozama, konjima Lipicancima, magarcima te psima Tornjacima.

Spoj tradicije, moderne gradnje, netaknute prirode, jedinstvenog krajolika, popraćeno specijalitetima, te našim proizvodima vina, sokova i rakija proizvedenim  na samome imanju, pružit će Vama, našim dragim gostima, jedinstveni doživljaj te neponovljivo iskustvo odmora.

Smještaj

Seljačko domaćinstvo Opođe raspolaže s 4 dvokrevetne sobe; dva apartmana s čajnom kuhinjom i kupaonicom za 3-4 osobe te predsjedničkim apartmanom za 8 osoba s kuhinjom, dvije kupaonice, zimskim vrtom, rustikalnim  kaminom. Izvrstan izbor ako Vam je potreban odmor od svakodnevnih obaveza i ubrzanog tempa života, ako tragate za domaćim ugođajem i seoskim ambijentom. Ljepota netaknute prirode i mir su idealan antistress program za Vaše tijelo i duh.  Također nudimo mogućnost smještaja kućnih ljubimaca.

Ako želite doživjeti ugođaj naših starih u mogućnosti smo Vam pripremiti spavanje na slami u našim sobama, prema Vašim željama.

Degustacijska sala

U sklopu domaćinstva, prostiru se degustacijska sala, podrum za arhivska vina te podrum za žestice od 600 m2. Degustacijska sala je uređena slavonskim stilom i prirodnim materijalima, opisuje život vlasnika i nudi vlastite proizvode – vina i rakije te sok od jabuka. Pogodna je za organiziranje degustacija i kušanja vina, poslovnih domjenaka tvrtki, rođendana i sl., može primiti do 50 osoba. Također organiziramo glazbu uživo, tamburaške sastave koji su neizostavan dio druženja  na imanju.

Možemo Vam organizirati i veće svadbene svečanosti, vjenčanje iz snova u prekrasnom ambijentu šatorskog prostora za takve prigode ili na otvorenom, koje će Vam pružiti nevjerojatan doživljaj krajolika i prirode, „brdovite ravnice“  i okoline na koje se prostire  nevjerojatan pogled s imanja.

Voćnjaci

Voćnjaci se protežu dijelom imanja od  40 ha, od čega su nasadi sa 6 000  stabala  kruške viljamovke , 10 000 stabala višnje oblačinske, 12 000 stabala jabuka više sorti  te vinogradi s 11 500 trsova vinove loze. Opremljeni su suvremenom tehnologijom – zaštitnom protugradnom mrežom te meteorološkom stanicom, a navodnjavaju se iz jezera kap po kap koje je u sklopu imanja. Organiziramo berbe voća za grupe, školsku i vrtićku djecu, te izlete i rođendane u prirodi. Također je moguće sudjelovati u pečenju rakija na tradicionalan, slavonski način.

Zoološki vrt, Sport i drugi sadržaji

  • Zoološki vrt s domaćim životinjama – ovcama, kozama, konjima Lipicancima, magarcima te psima Tornjacima.
  • Mali nogomet – teren za mali nogomet s umjetnom travom
  • Ribolov – na jezeru u sklopu domaćinstva
  • Sankanje 
  • Dječje igralište
  • Parking – u sklopu imanja je osiguran parking sa 25 garažnih i natkrivenih mjesta,  te otvoreno parkiralište za 50-ak automobila te  više autobusa.
  • Kako i sami imamo životinje i kućne ljubimce, osigurati ćemo Vam smještaj i za Vaše ljubimce

Nagrade

NAGRADE – ponosni smo vlasnici višestrukih nagrada i priznanja za naše rakije i vina, kako kod nas u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Nadamo se da ćete i vi prepoznati kvalitetu i trud utkan u svaki naš proizvod te  pokloniti sebi i dragim Vama prijateljima ili poslovnim partnerima, jedinstven, poseban i kvalitetan proizvod našeg domaćinstva, Cernika,  Slavonije pa i Hrvatske.

Prima:

Seljačko domaćinstvo Opođe
Opođe bb
35404 Cernik
stanal@stanal.hr
0913695031

Preporuke za vas...