CroLand.hr
OPG Grđan
O nama

O nama

Željela bih Vam predstaviti svoj OPG koji se bavi uzgojem i preradom aronije, te ponuditi paletu svojih proizvoda od aronije koju uzgajam na poljoprivrednom gospodarstvu na području Varaždinske županije.
S uzgojem ovog  vrlo cijenjenog  i nadasve korisnog bobičastog voća za ljudsko zdravlje započela sam prije 6 godina s vizijom da bogatstvo plodova aronije pretočim u ponudu raznovrsnih i kvalitetnih  proizvoda u kojima će uživati kako ljubitelji ovog voća tako i oni koji ga po prvi puta kušaju.
Slatko-kiselkasti i pomalo trpki okus plodova aronije izvrsno se nadopunjuje u kombinacijama s drugim voćem stvarajući neodoljiv okus za naša nepca. 
Od plodova aronije proizvodim:
    sok od 100% ploda aronije,
    voćno vino od aronije,
    rakija od aronije,
    liker od aronije,
    pekmez od aronije (aronija, aronija&jabuka, aronija&šljiva),
    prah od aronije 
    čaj u filter vrećicama i aroma omotaču (aronija i aronija&đumbir).
Od navedenih proizvoda pripremam i prigodne poklon pakete za razne prigode.
Svi proizvodi prije stavljanja na tržište podvrgavaju se kontroli zdravstvene ispravnosti u ovlaštenim laboratorijima.
Jedan dio proizvoda proizvodim samostalno na svojem OPG-u (pekmezi, vino, rakija, liker), dok ostali proizvodi (sok, čaj, prah) prerađuju se uslužno kod renomiranih ovlaštenih tvrtki.
Kako bi provjerila kvalitetu svojih proizvoda prvenstveno vina i rakije sudjelovala sam na izložbama na kojima sam postigla vrlo dobre rezultate u obliku srebrnih priznanja za kvalitetu.
Svoju zamisao ostanka mladih u Hrvatskoj prenijela sam i na svoju kćer koja je kao članica OPG-a danas vrlo uspješna studentica III godine Agronomskog fakulteta u Zagrebu, koja svojim znanjem i stečenim iskustvom doprinosi daljnjem podizanju kvalitete naših proizvoda.

Prima:

OPG Grđan
Matije Divkovića 19a
10090 Zagreb
slavgrd12@gmail.com
0916115040

Preporuke za vas...