OPG NIKOLA TONKOVIĆ je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo iz Osijeka koje se bavi uzgojem i sušenjem začinskog bilja.
Zemljište za uzgoj začinskog bilja nalazi se u Baranji u blizini Kopačkog rita u zdravom ekološkom okruženju. Uzgoj se vrši bez upotrebe pesticida uz mnogo ručnog rada. Poseban naglasak smo stavili na sušenje začinskog bilja.
Stručni savjetnik OPG-a dipl.ing. agronomije Tomislav Tonković koji ima dugogodišnje iskustvo u sušenju bilja. Dizajnirao je inovativnu solarnu sušaru koja suši bilje na ekološki prihvatljiv način. Sve osušeno začinsko bilje pakira se u staklenke od 25 i 42 ml kao suveniri uz kontrolu Zavoda za javno zdravstvo iz Osijeka. Osim suvenira koji se sastoje od začinskog bilja radimo i druge suvenire od prirodnih materijala (drvo, papir) u salvetnoj tehnici.
Stručni savjetnik OPG-a dipl.ing. agronomije Tomislav Tonković koji ima dugogodišnje iskustvo u sušenju bilja. Dizajnirao je inovativnu solarnu sušaru koja suši bilje na ekološki prihvatljiv način. Sve osušeno začinsko bilje pakira se u staklenke od 25 i 42 ml kao suveniri uz kontrolu Zavoda za javno zdravstvo iz Osijeka. Osim suvenira koji se sastoje od začinskog bilja radimo i druge suvenire od prirodnih materijala (drvo, papir) u salvetnoj tehnici.
SASTAV PROIZVODA:
PORIJEKLO: Hrvatska
PROIZVOĐAČ: OPG Nikola Tonković - Naselje Viševica 11, Osijek
UPORABA: Za juhe, variva i priloge.
SASTAV PROIZVODA:
PORIJEKLO: Hrvatska
PROIZVOĐAČ: OPG Nikola Tonković - Naselje Viševica 11, Osijek
NAČIN IZRADE: Ručni rad
SASTAV PROIZVODA:
PORIJEKLO: Hrvatska
PROIZVOĐAČ: OPG Nikola Tonković - Naselje Viševica 11, Osijek
UPORABA: Za jela od mesa i ribe.
SASTAV PROIZVODA:
PORIJEKLO: Hrvatska
PROIZVOĐAČ: OPG Nikola Tonković - Naselje Viševica 11, Osijek
UPORABA: Za jela od mesa i ribe.