CroLand.hr

Apartmani Kopačevo

O nama

O nama

Okružen predivnom netaknutom prirodom u srcu Kopačeva smjestio se Apartman Kopačevo.

Apartman Kopačevo sastoji se od dva dijela, prizemlja i prvog kata. Cijela kuća je uređena u autentičnom baranjskom stilu. Unutarnji interijer spoj je modernog i tradicionalnog i zasigurno neće niti jednog posjetitelja ostaviti ravnodušnim.

U neposrednoj blizini nalazi se predivan park prirode Kopački rit do kojeg možete prošetati. Osijek je također vrlo blizu, samo 15 minuta vožnje autom.

Apartman Kopačevo pružit će vama i vašim najmilijima mir, tišina i privatnost. Posjetitelji imaju na raspolaganju dva uređena apartmana, prekrasno veliko dvorište, uređenu terasu i pristup predivnom Biljskom jezeru koje nerijetko posjećuju labudovi i druge životinje.

Prizemlje

Kombinacija modernog i tradicionalnog savršeno se uklopilo u unutarnjem interijeru. Prizemlje se sastoji od prostrane dnevne sobe, kupatila i spavaće sobe. Također na raspolaganju ima i kuhinju i malu blagovaonicu.

Spavaća soba

Spavaća soba za razliku od ostatka kuće uređeno je u kompletnom tradicionalnom stilu. Može primit tri osobe. Sastoji se 2 ležaja, jedan bračni krevet i jedan jednokrevetan. Prostor je grijan. Kupatilo je moderno uređeno i nalazi se u blizini spavaće sobe.

Smještaj - kat

Moderno uređen apartman sastoji se od:

  • spavaće sobe
  • velike dnevne sobe
  • balkona
  • kupatila
  • vlastitog ulaza

Moderno uređen apartman nalazi se na katu. Apartman ima nevjerojatan pogled na prirodu.
Sastoji se od velike prostrane dnevne sobe u kojoj se nalazi i lijepa samostojeća kada. Ima kapacitet za četiri osobe, raspolaže sa 2 bračna kreveta.

Dvorište

Ono što nikoga ne ostavlja ravnodušnim kada prvi put dođe u posjet je veliko, zeleno prekrasno dvorište. U njemu se nalazi i sjenica, u sklopu koje se nalazi i kuhinja. Može primiti veći broj ljudi. Posjetitelji također na raspolaganju imaju kajake i bicikle za uživanje u prirodi.

Prima:

Apartmani Kopačevo
Ribarska ul. 11
31327 Kopačevo
apartmanikopacevo@gmail.com
091 250 0900

Preporuke za vas...