CroLand.hr
OPG Krtić Vladimir
O nama

O nama

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Vladimira Krtić-a naravna je posljedica ranijeg uzgoja prirodnih i zdravih namirnica za vlastite potrebe, u vlastitom domaćinstvu u Starim Mikanovcima, nedaleko od Đakova, Osijeka i Vinkovaca u oazi dovoljno udaljenoj od gradske buke i smoga, a za vrhunsku poljoprivrednu proizvodnju.

Od 2013. godine OPG Krtić, a kao malo gospodarstvo, na tek 3 hektara ukupne svoje površine, bavi se voćarstvom, povrtlarstvom i ratarstvom. Mala proizvodnja jamči vrhunski proizvod i odgovarajuću njegu prema svakoj uzgojenoj biljci. Dio poljoprivredne proizvodnje usmjeren je uzgoju kukuruza i žitarica, a za ishranu životinja i uzgoj mesa i mlijeka, kasniju proizvodnju mesnih i mliječnih prerađevina. Također, manji dio usmjeren je proizvodnji borovnica, dočim najveći dio naše poljoprivredne proizvodnje predstavljaju aronija i češnjak.

Iz aronije, ponajboljeg prirodnog antioksidansa, dobivamo matični prirodni sok, dakako i džemove iz borovinica i drugog voća, a uz češnjak u vijencima i praktičnim manjim pakiranjima, dodanu vrijednost ovog vrhunskog prirodnog antibiotika postižemo i kroz proizvodnju granula. OPG Krtić u perspektivi ima namjeru širiti lepezu proizvoda iz spomenutih kultura, no ono što nikada nećemo učiniti jest povećanje proizvodnje kojim bi ugrozili vrhunsku kvalitetu.

Prima:

OPG Krtić Vladimir
Ulica Josipa Jurja Strossmayera 262
31000 Osijek
OIB: 72673834790
info@opg-vladimir-krtic.hr
098 9888 959

Preporuke za vas...