CroLand.hr

Baranjska oaza

O nama

O nama

Baranjska oaza smjestila se u Bilju, u neposrednoj blizini Osijeka i prekrasnog parka prirode Kopački rit.

Smještaj Baranjska oaza Vam nudi lijep dizajn, odličnu opremljenost, ukusnu hranu i ono najbitnije...nasmiješene i gostoljubljive domaćine koji će zasigurno uljepšati Vaš boravak.

Dobro došli!

Trokrevetna

U prizemlju se nalaze dvije sobe. Prva soba je opremljena sa tri smještaja. Kreveti su dizajnirani u duhu ruralne Baranje koji će zasigurno oduševiti sve posjetitelje. Soba je opremljena sa grijanjem i klimom, spremna da vas dočeka u bilo kojem godišnjem dobu.

Dvokrevetna

Druga soba opremljena je sa dva smještaja, također u jednakom stilu kao prva soba sa lijepim drvenim krevetima. Valja napomenuti kako su obje sobe opremljene sa suvremenim ravnim televizorima, te da svaka soba ima vlastitu kupaonicu.

Bračni krevet

Na katu se nalaze tri sobe. U jednoj od njih nalazi se bračni krevet.  Soba zrači toplinom, te će Vam osigurati mir i privatnost. Za razliku od ostalih soba izravno je povezana sa vlastitim kupatilom. Opremljena je također sa grijanjem, klimom i suvremenim ravnim televizorom.

Četverokrevetna

Soba sa najvećim kapacitetom, također nudi i izlazak na balkon. U sobi se nalaze četiri smještaja, savršena je za obitelj ili grupe prijatelja. Opremljena je sa grijanjem, klimom i televizorom, i kupatilom koje se nalazi odmah pored sobe.

Dvokrevetna

Dvokrevetna soba, uređena u modernom stilu u ponudi ima sve što je posjetiteljima potrebno. Uz dva smještaja također ima i grijanje, rashladnu klimu i ravni suvremeni televizor. Kupatilo se nalazi odmah pored sobe.

Ukusna hrana

Uz prekrasan smještaj Baranjska oaza svojim posjetiteljima nudi i ukusnu hranu zbog koje ćete se zasigurno poželjeti vratiti opet natrag.

Odmor u ugodnom okruženju

Uz prekrasan smještaj i ukusnu hranu posjetitelji mogu uživati i družiti se sa svojom obitelji i prijateljima na terasi i u dvorištu Baranjske oaze.

VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!

Ukoliko imate pitanja slobodno nam se javite!

VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU !!!

Prima:

Baranjska oaza
Ul. Šandora Petefija 63
31327 Bilje
roomsbaranjskaoaza@net.hr
097 797 7570

Preporuke za vas...

Kuća za odmor Green House

Detaljnije

KUĆA VINA IVAN KATUNAR

Detaljnije

Pitomačka pivovara

Detaljnije

Arheološki muzej Osijek

Detaljnije