CroLand.hr
OPG Balog
O nama

O nama

OPG Balog aktivno djeluje od 2011. godine, na području Međimurske županije. Tajna uspjeha i tradicije je u aktivnoj uključenosti svih članova naše obitelji, a to je 6 članova.

Obitelj se bavi poljoprivredom već skoro tri desetljeća, dok je proizvodnja bučinog ulja započela prije nešto više od 20 godina. Nalazimo se na sjeveru Hrvatske, u međimurskom selu Donji Kraljevec, smještenom u istočnom, nizinskom dijelu prekrasne Međimurske županije. Prilagodbom kombajna uspjeli smo učinkovito poboljšati prikupljanje tikva te njihovo automatsko obrađivanje. Koštice dodatno procesuiramo kroz stroj koji sortira samo najbolje koštice i izbacuje van smeće i loše koštice.

Tehnologija proizvodnje temeljila se na “isprobavanjima” između članova obitelji, prijatelja i bliže rodbine sve dok nismo došli do onoga što mislimo da su naši kupci zaslužili, a to je osiguran zdravo i prirodno ulje za sebe i sve sebi drage ljude. Nakon uspješne proizvodnje bučinog ulja shvatili smo da kombinacija buče i lavande daje odlično, kvalitetno i ljekovito ulje za njegu suhe kože. Kupci naših koštica i ulja nalaze se u Hrvatskoj ali i u Austriji i Sloveniji.

Vizija OPG Balog jest svoj proizvod plasirati na europsko tržište ali i pomoći kupcima koji imaju probleme sa suhom kožom i drugih kožnim problemima. Ulje je proizvedeno od naših proizvoda i na našim parcelama gdje svakodnevno kontroliramo kvalitetu a kvaliteta ulja je kontrolirana u laboratoriju. Ulje se blago nanosi na kožu dva puta dnevno i zbog svojih ljekovitih svojstva daje koži svježinu. Nakon nanošenja na kožu potrebno je malo pričekati da se upije i tako koža dobiva sve potrebne minerale i vitamine.

Prima:

OPG Balog
Kolodvorska 15
40320 Donji Kraljevac
i.balog@vip.hr
0959070504

Preporuke za vas...