CroLand.hr
TESTAMENT VINARIJA
O nama

O nama

Svaka kap našeg vina dokaz je bogate vinske prošlosti ovih krajeva. Naša jedinstvena vina pripadaju sortama pošip i babić. Obje su sorte autohtone, a babić uspijeva samo na kratkom potezu dalmatinske obale gdje se nalazi naš vinograd i još samo par vinarija. Zato i jest cijenjen ‒ godišnje se u svijetu proizvede samo stotinjak tisuća boca vrhunskog babića, od kojih većinu čine vina Testament. Od sorte babić proizvodimo i vino opol. Naša su vina u potpunosti stvarana u skladu s načelima ekološke proizvodnje i uz blagodati posebne mikroklime i tla, stoga je njihov okus posebno bogat i kompleksan. U našim se vinima osjeti sve bogato naslijeđe tisućljetne tradicije ‒ kušajte ih i svjedočite njihovoj veličini.

Naši vinogradi nalaze se u vinorodnom kraju Sjeverne Dalmacije, u neposrednoj blizini srednjovjekovnog grada Šibenika. Specifični vremenski uvjeti i posebnost tla ovdje od vinove loze traže stalnu borbu za opstanak, a taj se vjekovni ritual osjeti i vidi u intenzivnijim, dubljim i punijim bojama, okusima i mirisima naših vina.

Odlična vina

Najbolji način da doživite Testament vina je u našoj kušaonici koja se nalazi u našim organskim vinogradima. Uronite u prekrasne poglede. Popijte čašu ili dvije uz pokoji dalmatinski zalogaj sa strane.

Kontakt

Juraj Sladić - juraj@testament-winery.com

Petar Bakarić - petar@testament-winery.com

Vjeran Filippi  - robert@testament-winery.com

Igor Radovanović - blackislandwinery@gmail.com


Prima:

TESTAMENT VINARIJA
Stražnice 2
22000 Jadrtovac
OIB: 91910685045
petar@testament-winery.com
098 921 2889

Preporuke za vas...