CroLand.hr

OPG Kalinka

O nama

O nama

OPG Kalinka sastoji se od dva dijela  IZLETIŠTA i SMJEŠTAJA

Izletište Kalinka savršeno će poslužiti svim zainteresiranima za proslavu, team Building i sl.

Smještaj Kalinka nalazi se u prekrasnom i mirnom naselju Gajić u općini Draž. Okruženi prirodom savršeno je mjesto za bijeg od užurbane svakodnevice i odmoru kakav zaslužujete.

Smještajni objekt savršeno je pozicioniran tako da se ljubitelji lova, ribolova i prirode mogu u potpunosti opustiti i uživati.

Ukoliko imate pitanje ljubazni domaćini stoje Vam na raspolaganju!

Izletište Kalinka

Izletište Kalinka nalazi se na samo 5 minuta vožnje udaljeno od Smještaja Kalinka (Planinska ul. 250, 31305, Draž).

Savršeno je za grupna okupljanja, proslave rođendana, djevojačke i momačke večeri, poslovna okupljanja, team building i slična događanja.

Veliki kapacitet

Izletište ima veliki kapacitet i u mogućnosti je primiti i do 50 ak osoba.Sastoji se od velike natkrivene vanjske terase, manjeg grijanog unutarnjeg dijela i uređenog wc-a. Izletište je vrlo lako pristupačno, okruženo prirodom i ima predivan pogled.

Pruža mir, tišinu i privatnost

Savršeno je pozicionirano na način da vama i vašim prijateljima ili kolegama pruži mir, tišinu i privatnost. Posjetitelji imaju na raspolaganju i unutarnji grijani dio, koji može savršeno poslužiti za okupljanje tijekom hladnih zimskih dana.

Jelovnik i cjenik usluga

Smještaj

Smještaj Kalinka nalazi se u prekrasnom i mirnom naselju Gajić u općini Draž

Smještaj je moderno uređen i može primiti ukupno 5 osoba. Dijeli se na dvije spavaće sobe, blagovaonicu i zajedničko kupatilo. U prvoj sobi nalaze se dva ležaja, ormarić, dvije fotelje i televizor sa ravnim ekranom.

Sobe

Smještaj je moderno uređen i može primiti ukupno 5 osoba. Dijeli se na dvije spavaće sobe, blagovaonicu i zajedničko kupatilo. U prvoj sobi nalaze se tri ležaja, ormarić,  fotelja i televizor.

Sobe

Druga soba je sličnog interijera kao prva soba, te može primiti dvije osobe. U sobi se nalazi ormar, televizor, dvije fotelje i stolić. Poput prve sobe garantira vam mir, tišinu i privatnost. Kupatilo je pozicionirano odmah uz sobu.

Blagovaonica

Posjetitelji također imaju na raspolaganju klimatiziranu blagovaonicu sa potpuno opremljenom kuhinjom. Domaćini također u ponudi imaju doručak, ručak i večeru. Uz blagovaonicu na raspolaganju imaju i prelijepo zeleno dvorište ispunjeno životinjama.

Prima:

OPG Kalinka
Ištvana Vencela 6
31305 Gajić
gizela.kalinka@gmail.com
091 764 6808

Preporuke za vas...