CroLand.hr
VARIONICA craft brewery
O nama

O nama

Varionica je craft pivovara koju čini ekipa entuzijasta i profesionalaca povezanih obiteljsko-prijateljskim vezama. Okupljeni oko misije stvaranja vrhunskih i kreativnih craft piva te suradnje s kolegama iz gastro svijeta stalno tragamo za novim i zanimljivim okusima.
VARI SE…


Hrvatskoj craft beer revoluciji smo se pridružili na samim počecima craft beer pokreta, već 2014.

Danas smo sretni smo što smo uspjeli pobuditi znatiželju kod ljudi i što svakodnevno utječemo na povećanje broja zaljubljenika u craft pivo. Ponosni smo jer smo postali dio priče koja je uspjela vratiti pivo na gastronomsku kartu Hrvatske.

Inovativnost, kreativnost i kvaliteta bez kompromisa. Od odabira sirovina do krajnjeg proizvoda. Vrlo jednostavno. Takav je naš stav prema pivu koje stvaramo, načinu na koji ga plasiramo i na kraju uživamo u njemu.


The crew


Da nema ljudi, ne bi bilo ni pive. Osnivači Varionice su entuzijasti i pioniri craft beer scene u Hrvatskoj Matija Mrazek i Davor Simičić koji su svoj višegodišnji hobi uspjeli pretočiti u ovu ozbiljnu proizvodnu priču. Kako se priča razvijala s vremenom su im se pridružili i ostali entuzijasti, jedan po jedan redom profesionalci i stratezi koji osim zaljubljenosti u kvalitetno craft pivo dijele još i ljubav prema svom poslu i zajedničku viziju.

VARI SE…

Svi sastojci koje koristimo su pomno testirani i s velikom pažnjom probrani za proizvodnju naših piva. Sve namirnice moraju proći naše rigorozne testove kako bi mogle biti dio našeg piva. Jedino tako možemo biti sigurni da vam možemo ponuditi istinsku izvrsnost u čaši.


web: https://varionica.com/

FB: https://www.facebook.com/pivovaravarionica/

INSTA: https://www.instagram.com/varionica_brewery/?hl=enhttps://www.instagram.com/varionica_brewery/?hl=en

MAIL

info@varionica.com; senka@varionica.com

TELEFON :

Senka 0916204481


Prima:

VARIONICA craft brewery
Sajmišna cesta 7
10451 Pisarovina
OIB: 08065881242
info@varionica.com
0916204481

Preporuke za vas...