CroLand.hr
BB Oil
O nama

O nama

Društvo BB OIL d.o.o. osnovano je u veljači 2016. godine od strane multidisciplinarnog tima  – prehrambenih tehnologa, ekonomista, geodeta, sociologa s idejom o proizvodnji vrhunskog artikla od domaće sirovine – hladno prešanih ulja od ekoloških sirovina kao proizvoda za kojima na svjetskom tržištu postoji potražnja.

U skladu s rastućom svijesti o konzumaciji zdravih namirnica iz organske proizvodnje, društvo se orijentiralo isključivo na preradu ekološki proizvedenih, certificiranih uljarica i orašastih plodova pogodnih za takav način prerade. To su: suncokret, lan, konoplja, uljana repica, lješnjak, orah, badem te u perspektivi grožđana koštica. Metodom hladnog prešanja, bez ikakvih dodataka, kao rezultat se osim ulja, pojavljuje oduljena pogača sirovine, koja se melje u brašno te kao bezglutenski dodatak obogaćuje zdravi obrok. Pogače uljane repice i suncokreta ostaju u obliku peleta te kao takve služe za ishranu ekološki uzgojene stoke. Proces proizvodnje je zaokružena cjelina, u skladu s brigom o zaštiti okoliša.

Ulja tvrtke BBoil su proizvodi u kojima se spajaju tradicionalne vrijednosti sa modernom tehnologijom čiji su rezultati vrhunska kvaliteta, a samim time i zadovoljan kupac.


Prima:

BB Oil
Trg Lava Mirskog 1
31000 Osijek
info@bboil.hr
031 294 121

Preporuke za vas...