CroLand.hr

Kamp Kopačevo

O nama

O nama

Kamp odmorište Family je prvi autokamp na ovom području. Zbog svojih svjetski poznatih karakteristika, iznimne ljepote krajolika i velike biološke raznolikosti, prava smo oaza mira i odmora. Okružen zelenilom naš obiteljski kamp ističe se i po urednosti, čistoći, predanosti kao i ljubaznosti svog osoblja. Bogata priroda te svježi zrak Kopačkog Rita, ostaviti će zasigurno dubok trag zadovoljstva u duši svakog našeg gosta.

Nalazimo se u Osječko-baranjskoj županiji, 4 km istočno od Bilja u Baranji, uz rub Parka prirode Kopački rit u selu Kopačevu. Park prirode Kopački rit je najstariji proglašeni park prirode u Hrvatskoj.

Osječko-baranjska županija obuhvaća krajeve oko donjeg toka rijeke Drave prije njezinog utoka u Dunav kod Aljmaša.  Selo Kopačevo nekada je živjelo od ribolova,a mještani i dalje održavaju tradiciju serviranja ribljih specijaliteta svakog rujna, na manifestaciji Ribarski dani.

Kamp odmorište Family je prvi autokamp na ovom području. U ponudi nudimo kampiranje u šatorima. Kampistima su na raspolaganju kuhinja i roštilj, dječije igralište, sanitarni čvor i toaleti koji su prilagođeni osobama s invaliditetom, mjesto gdje mogu isprazniti svoje kemijske WC-e, struja i internet. U kuhinji kampisti mogu kuhati i jesti, te svoje namirnice čuvati u frižideru. Na raspolaganju je i prostor za kuhanje čobanca, fiša, šarana na rašljama i graha, tradicionalnih jela s područja Baranje.
U kamp je dopušten ulaz kućnim ljubimcima.

Naše ljubazno osoblje stoji vam cjelodnevno na raspolaganju za sve informacije, upite, prijave i odjave.


Prima:

Kamp Kopačevo
Ferenca Kiša 7
31327 Kopačevo
info.familycamping@gmail.com
031 752 106

Preporuke za vas...