CroLand.hr
Etno-eko selo Stara Kapela - Tunjina kuća
O nama

O nama

Zatvorite oči i zamislite...buđenje u starom drvenom, ali udobnom krevetu. Topli čaj i fini bakini kolačići. Karirani stolnjak. Cvrkut ptica. Žubor potoka. Miris svježe pokošene trave. Tišina. I mir ...Sve se to nudi na seoskom imanju „Tunjina kuća“ u vlasništvu obitelji Staklarević u eko-etno selu Stara Kapela.

Da bi staro „didovo ognjište“ vratili u život obnovili smo staru obiteljsku kuću u autohtonom stilu u koju se danas može udobno smjestiti do 8 gostiju. Kuća je opremljena s dvije kupaonice. Uz vatru kamina i čašu vina možete se ugodno opustiti i odmoriti u ovoj seoskoj idili. Bogatstvo etnološke građe, opremljenost interijera starinskim krevetima, ručno rađenim posteljinama, ormarima, staklencima te mnoštvom predmeta koje su naši stari koristili u svakodnevnom životu omogućit će svakom gostu da osjeti čari minulih vremena.

Uz to na samom imanju nalazi se kušaonica za 50 gostiju kao i dvorana za 80 gostiju gdje ćete uz zvuke slavonskih tamburaša uživati u mnoštvu slavonskih gastronomskih specijaliteta te se okrijepiti dobrom kapljicom.Ovdje možete u ugodnom ambijentu proslaviti rođendan, godišnjicu mature, vjenčanje, krizmu i ostale obiteljske svečanosti kao i održati opušteni poslovni sastanak ili seminar.

U prekrasnom prirodnom okruženju na raspolaganju su kilometarske pješačko-biciklističke staze ( uz besplatne bicikle), po okolnim brežuljcima s uređenim odmorištima i vidikovcima s kojih se pruža pogled na samo selo i okolicu.

No ako ste pomislili da je to sve – varate se. U blizini sela se nalazi i ribnjak koji svima umornima od svakodnevne žurbe nudi mogućnost ribolova u zelenoj oazi koju „narušava“ jedino cvrkut ptica.

Prima:

Etno-eko selo Stara Kapela - Tunjina kuća
Stara Kapela 9
35410 Nova Kapela
marija.staklarevic@gmail.com
0918911756

Preporuke za vas...