CroLand.hr
DIDI PLODOVI PRIRODE j.d.o.o.
O nama

O nama

Mi smo obiteljska tvrtka koja se bavi proizvodnjom likera spajajući tradiciju i suvremenost. Prvi interes bio nam je sačuvati tradiciju proizvodeći likere koji su napravljeni od pravih, prirodnih sastojaka, a ne koristeći ekstrakte kao što većina proizvođača čini. Imamo voćnjak sa starim sortama raznog voća, pa smo smatrali da će biti najljepše sačuvati ga u izvornim likerima. No to je bio samo početak. Kad se čovjeku čini da ima ideju kako nešto poboljšati, unaprijediti ili čak stvoriti nešto sasvim novo od uobičajenih sastojaka, onda mašta može stvoriti sasvim neočekivane okuse koji vesele i nas kao proizvođače i one koji kušaju naše uspješne proizvode. Specijalizirali smo se za ekskluzivne likere, radimo ono što nitko do sada nije smatrao mogućim.


Naš trud je prepoznat pa smo već dobili nekoliko zlatnih medalja i specijalno priznanje sa najbolje tehnološko dostignuće u proizvodnji likera na međunarodnom festivalu u Ugljeviku, BiH. Te nagrade su tim cjenjenije jer smo ih dobili u ozbiljnoj konkurenciji većih i renomiranijih proizvođača te od cijenjenog i strogog ocjenjivača


Sada smo već iskusni i spremni na nove izazove. Imamo nekoliko unikatnih likera koji jedva čekaju svoje nove ljubitelje, a za koje vi jedva čekate da ih probate i postanete njihov vjerni konzument.


KONTAKT:

TELEFON

  • 091 3454811
  • 091 8802970

E-MAIL

  •  marina.kairos@gmail.com
  •  opgdidulica@gmail.com
  •  didi.plodoviprirode@gmail.com

Prima:

DIDI PLODOVI PRIRODE j.d.o.o.
Kinjačka 23
44210 SUNJA
OIB: 55875624634
didi.plodoviprirode@gmail.com
091 3454811

Preporuke za vas...