CroLand.hr
OPG Lukić
O nama

O nama

OPG Lukić Vuka od 2011. godine bavi se uzgojem crne slavonske svinje i proizvodnjom tradicionalnih suhomesnatih proizvoda isključivo od mesa crne slavonske svinje.

Proizvodnja se provodi na ekološki način, a proizvodi (šunka, slanina, kobasica, suhi vrat) se vakumiraju kad postignu optimalnu suhoću. Meso crne slavonske svinje iznimno je kvalitetno i bogatog okusa te fine teksture, zahvaljujući intramuskularnoj masnoći, za razliku od mesa drugih pasmina.

Treba još nadodati da se radi o "zdravoj" masnoći, koju preporučuju liječnici i nutricionisti, a osobito se dobro pokazuje pri oporavku onkoloških bolesnika. Slanina crne slavonske svinje je vrlo meka, gotovo maziva, a gotovo jednakom mekoćom i nježnom teksturom odlikuje se i suhi vrat.

Šunka crne slavonske svinje je specifična po tome što ima veći biljeli dio od crvenog, no cijela ima fin i  prepoznatlljiv okus šunke.

Kobasica s OPG-a Lukić vrlo je umjereno začinjena i nije ljuta, kako bi okus mesa bio u prvom planu, a radi te blagosti rado ju jedu i mala djeca.


KONTAKT:

  • anamarija.lukic2@gmail.com (098 89 78 18)
  • igor.opglukic@gmail.com (091 528 4552)

Prima:

OPG Lukić
Osječka 1a
31403 Vuka
anamarija.lukic2@gmail.com
098 89 78 18

Preporuke za vas...