CroLand.hr
OPG Grgić
O nama

O nama

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Grgić osnovano je 2007.

 Zbog velike ljubavi prema pčelama i njihovom fascinantnom i vrlo zanimljivom životu, počeli smo se baviti ovim zanimanjem. Nakon mnogo učenja, rada i truda uspjeli smo postići znatnu proizvodnju meda i ostalih pčelinjih proizvoda, te za Vas proizvesti vrhunski proizvod.
Naša obitelj, uz trud i brigu za pčelinje zajednice na našem pčelinjaku, je aktivna i u znanstvenom i stručnom usavršavanju kako bi naši proizvodi bili što bolji i kvalitetniji.

Prepoznali smo kvalitetu i vrijednost pčelinjih proizvoda te se trudimo pretvoriti ih u proizvod po potrebi i zahtjevima naših kupaca.
U tome nam pomaže raznolika flora Hrvatske te proizvodimo ove vrste meda:
bagrem, kesten, lipa, uljana repica, suncokret, amorfa i cvjetni.
Također proizvodimo propolis, cvjetni prah, matičnu mliječ i mnoštvo raznih pripravaka od meda.

Uz nutritivna svojstva pčelinjih proizvoda, značajno je i njihovo blagotvorno djelovanje na kožu čovjeka i pokazali su se kao izvrsni preparati za njegu i lječenje brojnih kožnih stanja.
Zbog toga smo uz pčelinje proizvode uveli i liniju prirodne kozmetike na bazi meda i ostalih proizvoda u pčelarstvu.
Sva kozmetika je ručno rađena, bez dodanih konzervansa i mirisa. Svi sastojci su sa našeg pčelinjaka i prirodnih dodataka bez umjetnih boja te s prirodnim eteričnim uljima.

Nastaviti ćemo proizvoditi za Vas te ćemo i dalje istraživati načine da naši proizvodi budu što bolji i kvalitetniji kako bi naši kupci bili zadovoljni što je naš temeljni cilj!


                                                                      Hvala na ukazanom povjerenju!


Prima:

OPG Grgić
Vatroslava Lisinskog 13
32100 Vinkovci
opggrgic@gmail.com
095 801 0040

Preporuke za vas...