CroLand.hr
OPG Husak
O nama

O nama

Naša obitelj je oduvijek težila zdravoj i organskoj prehrani, a kad je zdravlje u pitanju, uvijek smo se prvo “obratili” Majci Prirodi.

Kada smo čuli za aroniju – najzdraviju biljku na svijetu, kako su je mnogi nazivali, morali smo je isprobati. Uvrstili smo je u svakodnevnu prehranu, a s vremenom smo počeli primjećivati kako je ova superzdrava biljka našoj obitelji donijela niz zdravstvenih dobrobiti te nam je značajno poboljšala kvalitetu života.

Našu malu tajnu zdravlja i vitalnosti nikako nismo željeli zadržati samo za sebe, naprotiv, željeli smo i druge potaknuti da razviju svijest o važnosti organske prehrane i prirodnom načinu liječenja i prevencije bolesti.

Naša priča započinje 2013. godine kada se rodila ideja o uzgoju ove iznimno zdrave biljke te smo tada posadili 1200 sadnica na plantaži od 1ha. Uzgoj aronije se temelji na načelima ekološkog uzgoja za koje je potrebno čisto tlo, slobodno od uporabe pesticida, umjetnih gnojiva te ostalih kemijskih preparata.

Nalazimo se u samom srcu Hrvatske, u malom mjestu Končanica nedaleko Daruvara. Naša plantaža je smještena  u netaknutoj prirodi, na čistome zraku, okružena je šumama i zelenilom te je udaljena od velikih prometnica i gradova što je temeljni preduvjet za tradicionalni i ekološki uzgoj.

Aronija je biljka koja je prirodno vrlo otporna te nema ozbiljnijih prirodnih neprijatelja, stoga je idealna za ekološki uzgoj te joj prskanje i tretiranje raznim pesticidima nije niti potrebno. Istih načela se pridržavamo i u proizvodnji – naši proizvodi se sastoje isključivo od aronije ubrane na našoj plantaži, bez dodataka šećera, umjetnih bojila, pojačivača okusa, vode, konzervansa i ostalih dodataka.

S obzirom da naša aronija dolazi iz 100% ekološkog uzgoja kontroliranog od ovlaštenog kontrolnog tijela BIOINSPEKT d.o.o., kao dokaz tome posjedujemo ekološki certifikat, a shodno tome naši proizvodi nose oznaku “eko proizvod”.

Misija

U današnje vrijeme ljudi žive ubrzanim i dinamičnim tempom. Puno rade, malo se kreću, zapostavljaju svoje zdravlje, pod stresom su, loše se hrane… Rezultat toga je narušeno zdravlje, čak i u ranijoj životnoj dobi. S obzirom na to, naša misija je razviti svijest o zdravom načinu života i potaknuti ljude da se vrate prirodi – zdravoj organskoj prehrani i prirodnom načinu liječenja i prevencije bolesti.

Želimo dati do znanja da redovno konzumiranje prirodnih antioksidansa koji se nalaze u aroniji može spriječiti razvoj mnogih zdravstvenih problema te pomoći poboljšanju općeg imunološkog stanja organizma.


Vizija

Naša vizija je ponuditi jedinstveni proizvod uz prepoznatljivu kvalitetu i prihvatljivu cijenu te unaprijediti kvalitetu života svakog čovjeka putem bolje i kvalitetnije prehrane


Mobitel:

    091 548 3945 – Željko
    099 854 0837 – Kvjeta
    099 752 9069 – Maja

Prima:

OPG Husak
Končanica 278
43505 Končanica
aronija.kop@gmail.com
091 548 3945

Preporuke za vas...