CroLand.hr

Etno kuća Stari Dud

O nama

O nama

Nedaleko Osijeka u mirnome Erdutu smjestila se etno kuća Stari Dud. Ukoliko se zaželite mira, tišine i privatnosti na pravom ste mjestu. Stari Dud Vam nudi savršeni odmor za bijeg od užurbane svakodnevice. Svojim posjetiteljima nudi prenoćište i bife doručak.

Ukoliko imate pitanja slobodno nam se obratite.


Stari Dud

Objekt Etno kuća Stari Dud nalazi se u Erdutu te nudi vrt, opremu za roštilj i terasu. Objekt nudi recepciju otvorenu 24 sata dnevno, uslugu prijevoza iz/do zračne luke, zajednički salon i besplatni WiFi u svim prostorijama.

Smještaj

Objekt raspolaže sa 2 smještajne jedinice. Jedna soba je dvokrevetna, sa bračnim krevetom, a druga je trokrevetna. Sobe su uređene u tradicionalnom stilu i omogućit će vam zasluženi odmor. Kupatilo se nalazi odmah uz sobe.

Prostor za odmor

Posjetitelji na raspolaganju imaju veliku dnevnu sobu sa modernim televizorom i opremljenu kuhinju sa kuhinjskim stolom. Također tu je i natkrivena  grijana terasa sa barom gdje se može družiti veći broj ljudi.

Prostor za druženje

Objekt Stari Dud na raspolaganju ima i veliki prostor za druženje za veće grupe ljudi. Cijeli prostor je uređen u autentičnom tradicionalnom stilu i zasigurno će se svidjeti svim posjetiteljima. Idealan je za druženja i proslave.

Prelijepo dvorište

Ono što zasigurno sve posjetitelje ne ostavi ravnodušnima je veliko, zeleno prelijepo dvorište Etno kuće Stari Dud. Cijeli objekt je okružen prelijepim zelenilom i cvijećem te će vam ova zelena oaza zasigurno uljepšati boravak.

Prima:

Etno kuća Stari Dud
Ul. Ivana Bakića 53
31206 Erdut
zlatica.blagojevic@gmail.com
099 774 4123

Preporuke za vas...